Acasă Noutăți Aliații lui Fico dau vina pe presă și pe opoziție pentru tentativa de asasinat împotriva prim-ministrului

Aliații lui Fico dau vina pe presă și pe opoziție pentru tentativa de asasinat împotriva prim-ministrului

de Comunicatul
0 comentariu

Aliații politici ai prim-ministrului guvernului Slovaciei, Robert Fico, împușcat miercuri în timpul unei întâlniri cu cetățenii, spun că de vină pentru atentat sunt presa și opoziția de la Bratislava care au „sădit ură” în societate.

Ministrul de interne slovac a dat vina pe presă pentru tentativa de asasinat împotriva lui Robert Fico. Matus Sutaj Estok spune că jurnaliștii au „răspândit ură” în societate.

„Nu putem să răspundem la ură cu ură. De aceea vreau să vă rog pe toți să vă opriți din această ură de pe rețelele sociale, țintită spre un partid sau spre altul. Opriți-vă acum!

Ce s-a întâmplat astăzi este consecința a ceea ce ați sădit mulți dintre voi”, a spus Estok.

Un alt aliat al lui Fico, Lubos Blaha, președinte adjunct al partidului său, Smer, a dat vina pe „presa liberală” și pe opoziție pentru crearea unui climat care a „favorizat” atacul.

„Din partea SMER-SSD vreau să condamn cu duritate ce s-a întâmplat astăzi în Handlova și, în același timp, îmi exprim dezgustul profund față de ce ați comis voi acolo în ultimii ani. Voi, presa liberală și opoziția politică. Ce ură ați răspândit împotriva lui Robert Fico”.

Editor : Adrian Dumitru

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.