Acasă Noutăți Alertă alimentară! Un NOU lot de nuggets de pui, retras de la vânzare. „Nu se poate exclude prezenţa bacteriei salmonella”

Alertă alimentară! Un NOU lot de nuggets de pui, retras de la vânzare. „Nu se poate exclude prezenţa bacteriei salmonella”

de Comunicatul
0 comentariu

Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezenţă Salmonella”, este anunţul postat pe sitrte-ul ANSVSA.

Potrivit documentului citat, în cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezenţa bacteriei salmonella în produs.

”Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienţii nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul GEKA şi Lidl România au reacţionat fără întârziere şi au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în documentul citat.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.

În 15 martie, Lidl rechema un alt lot din acelaşi produs, din cauza aceleiaşi probleme.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.