Acasă Noutăți Alegeri în SUA: Biden, primul interviu după dezbaterea dezastruasă cu Trump: „A fost un episod rău”

Alegeri în SUA: Biden, primul interviu după dezbaterea dezastruasă cu Trump: „A fost un episod rău”

de Comunicatul
0 comentariu
Alegeri în SUA: Biden, primul interviu după dezbaterea dezastruasă cu Trump: „A fost un episod rău”
Alegeri în SUA: Biden, primul interviu după dezbaterea dezastruasă cu Trump: „A fost un episod rău”

“Eram bolnav. Chiar nu mă simţeam bine”, a spus preşedintele american Joe Biden, încercând să justifice duelul său ratat cu Donald Trump.

„Eram epuizat”, a mai declarat democratul de 81 de ani, spunând, ceea ce nu este nou, că suferea de o “răceală gravă”.

El a răspuns “nu cred” când jurnalistul George Stephanopoulos l-a întrebat dacă a urmărit ulterior cele 90 de minute de confruntare cu rivalul său republican.

Joe Biden, care în timpul dezbaterii din 27 iunie a avut dificultăţi în a articula fraze coerente, a asigurat în acest scurt fragment că această performanţă proastă nu este “din vina nimănui” în afară de a lui, când jurnalistul l-a întrebat dacă şi-a dat seama la momentul respectiv cât de prost mergea confruntarea pentru el.

Preşedintele american, al cărui discurs şi sintaxă sunt în prezent analizate foarte atent, s-a lansat apoi într-o discuţie confuză în timpul căreia a menţionat sondajele din New York Times, precum şi minciunile repetate ale rivalului său.

El a apărut mult mai puţin energic decât într-un discurs de campanie pe care l-a ţinut, folosind un teleprompter, cu puţin timp înainte de a înregistra interviul la Madison, în statul Wisconsin.

Interviul, care va fi difuzat integral la ora 00.00 GMT, este foarte aşteptat, deoarece este prima ocazie de a-l auzi pe preşedintele american vorbind pe larg şi fără pregătire de la dezbaterea din 27 iunie.

Joe Biden luptă pentru supravieţuirea lui politică.

Dezbaterea sa dezastruoasă împotriva lui Donald Trump a stârnit panică în partidul său, în timp ce o majoritate covârşitoare a americanilor îl consideră acum incapabil să guverneze încă patru ani în cazul victoriei, scrie AGERPRES.

Vizită importantă a lui Klaus Iohannis la Washington. Președintele va participa la Summitul NATO: subiecte cruciale pe agenda discuțiilor

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.