Acasă Noutăți ALEGERI 2024 – Realitatea Plus prezintă la ora 22:00 un exit poll Avangarde și sondaje Curs și Insomar – VIDEO

ALEGERI 2024 – Realitatea Plus prezintă la ora 22:00 un exit poll Avangarde și sondaje Curs și Insomar – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu
Ana Maria Păcuraru vine oră de oră cu cele mai proaspete date
Ana Maria Păcuraru vine oră de oră cu cele mai proaspete date

De la ora 22:00, Realitatea Plus transmite cea mai amplă analiză a rezultatului votului. Vom avea exit-polL-ul Avangarde și sondajele Curs și Insomar, în exclusivitate pentru dumneavoastră. Veți afla primii de la Realitatea Plus cine sunt marii câștigători ai acestor alegeri și cine a pierdut. De la sediul Avangarde, jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru urmărește oră de oră evoluția procesului de votare și vine cu cele mai proaspete informații.

Reputatul institut de sondaje a opinie publice Avangarde, acreditat de către Biroul Electoral Central, va aduce în casele românilor, prin intermediul Realitatea Plus, primele date la nivel național la ieșirea de la urne. Se lucrează intens pentru a colecta datele.

Astfel, de la sediul Avangarde veți afla primele cifre, primele procente, cine ocupă primele locuri la alegerile locale și europarlamentare, numai la Realitatea Plus”, a transmis jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.