Acasă Noutăți Alegeri 2024. Primarul reales cu cel mai mare scor de la actualele alegeri locale

Alegeri 2024. Primarul reales cu cel mai mare scor de la actualele alegeri locale

de Comunicatul
0 comentariu
Daniel Cristian Stan Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Daniel Cristian Stan Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cea mai clară victorie în reședințele de județ, la actualele alegeri locale, a fost înregistrată la Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan, de la PSD, a fost reales cu 80%.

„Mulţumesc! Potrivit rezultatelor oficiale, 80,23% dintre târgoviștenii care au votat ieri mi-au acordat încrederea lor, de departe cel mai ridicat procent din România în rândul municipiilor reședință de județ! (…) Totodată, echipa PSD Târgovişte a obţinut o majoritate confortabilă, de două treimi, în Consiliul Local Târgovişte şi împreună am contribuit cu peste 18.000 de voturi la o reuşită la fel de răsunătoare a celui mai performant preşedinte de consiliu judeţean pe care l-a cunoscut acest judeţ, domnul Corneliu Ştefan!”, a scris pe Facebook, Daniel Cristian Stan.

„Mândru şi onorat să putem merge în continuare pe acelaşi drum al respectului faţă de cetăţean şi al performanţei administrative!”, a conchis primarul din Târgoviște, care a fost ales prima dată în 2016 și reconfirmat în funcție în 2020.

Datele parțiale publicate de către Auroritatea Electorală Permanentă indică faptul că Daniel Cristian Stan a obţinut, în urma numărării voturilor din toate cele 65 de secţii din municipiu, 23.745 voturi, ceea ce înseamnă 80,22%, urmat de candidatul PNL Dan Alexandru Tică, cu 2.339 voturi (7,90%), cel al ADU Daniel Blaga cu 2.075 voturi (7,01%), precum și candidatul AUR Dorin Andreica – 1.438 voturi (4,85%).

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.