Acasă Noutăți Alegeri 2024. O femeie din Galați, care ținea o păpușă în brațe și vorbea cu ea, a vrut să intre să voteze

Alegeri 2024. O femeie din Galați, care ținea o păpușă în brațe și vorbea cu ea, a vrut să intre să voteze

de Comunicatul
0 comentariu

Alegeri 2024. O femeie din Galați, care ținea o păpușă în brațe și vorbea cu ea, a vrut să intre să voteze

Amenda pe care o riscă cei care fotografiază buletinul de vot  / Foto: Inquam Photos
Amenda pe care o riscă cei care fotografiază buletinul de vot  / Foto: Inquam Photos

O femeie din Galați, care ținea o păpușă în brațe și vorbea cu ea, a vrut să intre să voteze.Femeia, cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost preluată de către echipajul medical şi transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi. 

O femeie din Galați, care vorbea cu o păpușă pe care o ținea în brațe, a încercat să voteze, duminică, 9 iunie, la o secție din oraș.

Cunoscută cu afecţiuni psihice, ea a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul de Psihiatrie Galaţi.

Potrivit IPJ Galaţi, în jurul orei 14:00, la Secţia de votare nr. 148 din municipiul Galaţi s-a prezentat o femeie în vârstă de 28 de ani, din Galaţi, care afişa un comportament neadecvat, în sensul că purta în urechi o pereche de căşti audio şi avea cu ea o păpuşă căreia îi vorbea.

“Persoana în cauză a solicitat să intre în secţia de votare, moment în care poliţistul aflat în dispozitiv de ordine publică a încercat să comunice cu aceasta, solicitându-i cartea de identitate în vederea legitimării. Femeia a refuzat să comunice cu poliţistul şi a părăsit incinta secţiei de votare. În afara secţiei, aceasta a început să vorbească la telefon şi ulterior cu păpuşa, aspect observat de către poliţist, care a solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă”, arată IPJ Galaţi.

Femeia, cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost preluată de către echipajul medical şi transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi.

Conform ghidului de alegeri: “Nu au drept de vot debilii sau alienații mintal, puși sub inderdicție, și nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale”.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.