Acasă Noutăți Alegeri 2024. Cîrstoiu, cu metroul, în campanie electorală. Atac la Nicușor Dan: Trebuie exmatriculat de la primărie

Alegeri 2024. Cîrstoiu, cu metroul, în campanie electorală. Atac la Nicușor Dan: Trebuie exmatriculat de la primărie

de Comunicatul
0 comentariu

Cîrstoiu și-a cumpărat bilet de metrou, apoi a mers câteva stații, după ce s-a orientat după harta care era afișată. Acesta a stat de vorbă cu oamenii, iar apoi s-a pozat cu o adolescentă. Înainte de plimbarea din subteran, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei a făcut declarații și l-a atacat dur pe Nicușor Dan, despre care spune că trebuie „exmatriculat urgent” pentru mandatul dezastruos. 

Imagine

“Implicarea domnului primar general, o spun ca profesor universitar care a dat toata viata note, e de nota 4, dar imi pot schimba opinia in rau.

 Trebuie exmatriculat real! El povestește ce a făcut 4 ani de zile. Calificativul nu poate fi decât o exmatriculare urgentă disciplinară pentru domnul primar general după o asemenea afirmație”, a afirmat Cîrstoiu. 

Citește și Alegeri 2024. Cătălin Cîrstoiu: “Bucureştiul ar trebui condus de 7 magnifici”. Ce spune candidatul Alianței PSD-PNL despre despre desființarea sectoarelor Capitalei

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.