Acasă Noutăți Afaceriști legați cu lanțuri de banul public. Mihai Belu, dezvăluiri explozive despre Florin Barbu și ANIF, rampa de lansare a ministrului Agriculturii

Afaceriști legați cu lanțuri de banul public. Mihai Belu, dezvăluiri explozive despre Florin Barbu și ANIF, rampa de lansare a ministrului Agriculturii

de Comunicatul
0 comentariu

Mihai Belu pune sub lupă o firmă cu peste zece mii de contracte și va trece în revistă lista statului de cumpărături. Jurnalistul promite dezbăluiri bombă despre una din cele mai mari găuri negre ale banilor publici. 

Nu ratați o poveste de sute de milioane de euro care se desfășoară în tăcere în spatele ușilor închise la o instituție discretă din România. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a fost rampa de lansare a actualului ministru al Agriculturii, Florin Barbu și este una dintre cele mai bogate instituții din țară. 

Imagine

Așadar, nu ratați, săptămâna viitoare, un material de excepție despre sutele de milioane de euro care picură în fiecare an prin sistemul deficitar de irigații al României, numai la Realitatea PLUS! Veți vedea firmele abonate la banii ANIF și istoriile neromanțate ale unor afaceriști care par a fi legați cu lanțurile de fondurile publice gestionate de personaje politice controversate.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.