Acasă Noutăți Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL la Sectorul 5, a ieșit cu vaca în mijlocul Bucureștiului: „Sectorul 5, o vacă de muls pentru cei care l-au condus în ultimii ani”

Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL la Sectorul 5, a ieșit cu vaca în mijlocul Bucureștiului: „Sectorul 5, o vacă de muls pentru cei care l-au condus în ultimii ani”

de Comunicatul
0 comentariu
Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, a ieșit cu vaca la păscut
Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, a ieșit cu vaca la păscut

Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, a ieșit cu vaca la păscut lângă Palatul Parlamentului și lângă Catedrala Mântuirii Neamului. 

Acțiunea sa, pe care a prezentat-o într-un clip publicat pe pagina personală de Facebook, are rolul de a atrage atenția asupra lipsei de interes a autorităților locale din Sectorul 5 asupra problemelor oamenilor.

În mesajul care însoțește clipul, Vigheciu lansează o provocare și pentru principalul contracandidat, Vlad Piedone, fiul actualului primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: „Am ieșit cu vaca la păscut în mijlocul Sectorului 5️ pentru a ajuta la producția de lapte. Îmi provoc contracandidații să ajute și ei la producția de miere. Singuri sau în familie, cum le e mai ușor.”

Nu este prima oară când Vigheciu, consilier general PSD și una dintre cele mai incisive voci ale partidului din București în ultimii ani, se face remarcat în spațiul public. Acesta a atacat constant administrația condusă de primarul Nicușor Dan și indolența acestuia de la cârma Capitalei.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.