Acasă Noutăți Adolescentul de 16 ani, căutat de poliție și pompieri după ce a plecat la pescuit și nu s-a mai întors, găsit DECEDAT

Adolescentul de 16 ani, căutat de poliție și pompieri după ce a plecat la pescuit și nu s-a mai întors, găsit DECEDAT

de Comunicatul
0 comentariu

UPDATE – ”În urma căutărilor, tânărul a fost găsit şi scos la suprafaţă, însă, din nefericire, decedat”, au transmis, luni, autorităţile din Harghita. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizaţi, duminică seară, cu privire la faptul că Abran Balint, de 16 ani, din localitatea Izvoare a plecat, în aceeaşi zi, la pescuit pe malul râului Târnava şi nu a mai revenit la domiciliu, anunță IPJ Harghita.  

El era îmbrăcat cu o geacă cu glugă de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri, bluză de culoare verde.

Adolescentul are aproximativ 160 de centimetri, ochi căprui, 60 – 65 kilograme, constituţie atletică, păr negru.

Imagine

La căutări participă și reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita. Pompierii au fost solicitaţi să-l caute pe adolescent în amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea.

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenţie şi o barcă. A fost alertat şi Serviciul Salvamont Od.Secuiesc, care se va deplasa cu personal scafandru”, au precizat pompierii.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.