Acasă Noutăți Adolescent de 16 ani, arestat preventiv pentru tâlhărie. În 20 de minute a atacat trei tineri pe stradă, cu un cuțit, ca să-i jefuiască

Adolescent de 16 ani, arestat preventiv pentru tâlhărie. În 20 de minute a atacat trei tineri pe stradă, cu un cuțit, ca să-i jefuiască

de Comunicatul
0 comentariu

Un adolescent de 16 ani din Cluj-Napoca a fosta restat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de calificată în formă continuată. În interval de 20 de minute a atacat trei tineri pe stradă, cu un obiect ascuţit, iar de la unul dintre ei a reuşit să sustragă bani.

La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 17.10, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi încercat să obţină bani de la doi tineri, prin ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător. La aceeaşi dată, în jurul orei 17.30, şi-ar fi continuat rezoluţia infracţională şi ar fi reuşit să obţină, prin aceeaşi metodă, de la o altă persoană, 100 de lei”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că adolescentul tânărul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanţei, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.