Acasă Noutăți Accident la locul de muncă. Un român a murit strangulat la ferma în care lucra în încercarea de a-și salva colegul

Accident la locul de muncă. Un român a murit strangulat la ferma în care lucra în încercarea de a-și salva colegul

de Comunicatul
0 comentariu
Accident la locul de muncă. Un român a murit strangulat la ferma în care lucra în încercarea de a-și salva colegul
Accident la locul de muncă. Un român a murit strangulat la ferma în care lucra în încercarea de a-și salva colegul

Un accident șocant a avut loc în comuna Banca din Vaslui! Un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața într-un accident de muncă extrem de grav, iar un alt coleg al său a suferit răni severe. Incidentul a avut loc în timp ce cei doi lucrau la curățarea silozului unui buncăr de cereale. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Cum s-a întâmplat tragedia

Potrivit informațiilor furnizate de către autorități, în urma unui incident nefericit, unul dintre angajați a fost acoperit de o cantitate mare de cereale. Într-o tentativă disperată de a-și salva colegul, bărbatul în vârstă de 61 de ani a legat o frânghie de siguranță și a coborât în buncăr pentru a încerca să îl extragă. Din păcate, în timp ce se afla legat cu frânghia, o altă parte din cereale s-a prăbușit peste el, iar bărbatul a fost tragic strangulat.

„După ce au fost extrase din buncărul respectiv de către pompieri, una dintre victime a fost declarată decedată deoarece prezenta leziuni multiple şi prezenta semnele morţii deja instalate, iar cea de-a doua victimă în vârstă de 59 de ani era conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator”, a transmis SAJ Vaslui, conform observatornews.ro.

Echipajele de urgență chemate la fața locului au găsit victima fără suflare și nu a mai putut fi salvată în ciuda eforturilor depuse. Celălalt bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost descoperit conștient și a fost transportat rapid la Spitalul din Bârlad pentru îngrijiri medicale urgente.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele precise ale tragediei. Există speculații conform cărora cei doi bărbați ar fi consumat alcool înainte de accident, însă acest aspect urmează să fie verificat în cadrul investigației.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.