Acasă Noutăți Accident grav în Neamț: 3 tineri au murit iar alți 4 au fost răniți după ce două mașini s-au răsturnat în curțile localnicilor

Accident grav în Neamț: 3 tineri au murit iar alți 4 au fost răniți după ce două mașini s-au răsturnat în curțile localnicilor

de Comunicatul
0 comentariu

Accident grav azi-noapte în județul Neamț. Trei tineri au murit și alți patru au fost răniți după ce două mașini s-au răsturnat în două curți. Tragedia a avut loc în comuna Borca. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și de la descarcerare pentru scoaterea victimelor. Până la sosirea salvatorilor, trei persoane au reușit să iasă din mașini, însă pentru trei dintre ei, medicii nu au mai avut ce să facă.

Trei tineri cu vârste între 17 şi 22 de ani au murit, iar alţi patru au fost răniţi, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent şi apoi s-au răsturnat în curţile unor gospodării duminică noaptea, în satul Pârâul Pântei, comuna Borca, din judeţul Neamţ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. Conform ISU Neamţ, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în curţile a două gospodării.

În urma impactului patru persoane au rămas încarcerate, însă trei dintre acestea s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie.

„Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acţionat pentru descarcerarea victimelor. Din păcate, trei persoane (bărbaţi de 17, 18 şi 22 de ani) prezentau semne incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul acestora”, precizează reprezentanţii ISU.

Alte trei persoane  – două fete de 19 şi 22 de ani şi un băiat de 18 ani – cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ şi SMURD şi transportate la spitalul din Târgu-Neamţ şi la UPU Piatra-Neamţ.

Un bărbat de 23 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Alte două persoane cu atacuri de panică, rude ale victimelor, au fost asistate de echipajele medicale la locul evenimentului, refuzând şi ele transportul la spital.

Editor : A.C.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.