Acasă Noutăți A fost anunțat line-up-ul Young Island Festival 2024!

A fost anunțat line-up-ul Young Island Festival 2024!

de Comunicatul
0 comentariu

Mai puțin de 6 săptămâni ne despart de cea de a patra ediție a festivalului Young Island Festival, cel mai mare eveniment muzical din zona Moldovei, care începe pe 19 iulie pe Insula de Agrement din Bacău!

A fost deja anunțat line-up-ul oficial pentru cele patru scene spectaculoase, pregătite de echipa Young Island să încânte timp de trei zile cei peste 45.000 de conchistadori ai insulei!

Pe main-stage și-a confirmat prezenta ATB, legenda muzicii trance care a anunțat de curând lansarea ultimul său album din carieră! Quintino si Danny Avila vor completa tabloul headlinerilor internaționali, cărora li se vor alătura multe nume sonore din show-bizul românesc: Irina Rimes, Theo Rose, La familia, Andia, Antonia, Subcarpati, Zdob si Zdub.

În premieră în România, steaua hip-hop americană Lil Mosey va concerta pe scena urban, unde vor urca pentru iubitorii acestui gen Parazitii, La Familia, Rava, Oscar, Satra Benz, Petre Stefan și mulți alții.

Iubitorii muzicii rock se vor bucura în avanpremieră la Young Island de o scenă dedicată lor, unde îi vor întâlni anul acesta pe Vița de Vie, Timpuri Noi, Bucovina, RATB, alături de alte trupe rock noi, aflate în plină ascensiune.

Așa cum au precizat în repetate rânduri organizatorii, Young Island Festival este o frumoasă experiență pentru toate vârstele și genurile muzicale, o poveste în care te vei regăsi cu siguranță și te vei simți mereu tânăr! 

Abonamentele standard, pentru toate cele trei zile de festival, sunt acum disponibile la prețul de 400 lei, respectiv 600 lei în zona VIP, pe site-ul oficial al evenimentului, www.youngisland.ro

Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați site-ul oficial sau urmăriți Young Island Festival pe rețelele sociale.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.