Acasă Noutăți A aterizat cu elicopterul la benzinărie ca să alimenteze de 50 de lei – VIDEO

A aterizat cu elicopterul la benzinărie ca să alimenteze de 50 de lei – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu
Zeci de oameni s-au fotografiat langa elicopter
Zeci de oameni s-au fotografiat langa elicopter

Imagini uluitoare vin de la Curtea de Argeș. Un bărbat a fost filmat în timp ce a venit la o benzinărie din oraș să își alimenteze elicopterul. Martorii s-au amuzat și au filmat, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Șoferii aflați și ei la coadă s-au amuzat copios și au făcut mai multe videoclipuri care au devenit virale pe internet. Aceștia și-au făcut și selfiuri cu elicopterul devenit celebru. În urma postărilor pe rețelele sociale, glumele au curs lanț. „A băgat GPL de 50 lei, eram acolo!” și „Băiatul de la peco, i-a făcut oare și parbrizul?” sunt doar câteva dintre acestea.

Unul dintre comentatori a remarcat faptul că, cel mai probabil, este vorba de o campanie publicitară, pentru că un elicopter nu se alimentează cu combustibil distribuit la benzinăriile obișnuite, iar faptul că aparatul se află sub copertina benzinăriei sugerează că acesta a fost mutat.

Nu este însă singura întâmplare de acest fel. Și un elicopter al armatei române a fost surprins, în urmă cu mai mulți ani, în timp ce alimenta într-o benzinărie din Focșani.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.